Cautare

7270 de rezultate pentru "accident grav 26 februarie 2010" (3.09 secunde)
Preturile in luna februarie 2007, comparativ cu luna anterioara, se mentin la acelasi nivel, conform unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica (INS).
Ulterior, pe 23 februarie 2012, un reprezentant CEZ i-a sunat la usa pentru deconectare. ... In preavizul de pe 6 februarie, care contine si tabelul cu restantele, apare factura de 80 de lei pe care clientul o achitase deja.
Ulterior, pe 23 februarie 2012, un reprezentant CEZ i-a sunat la usa pentru deconectare. ... In preavizul de pe 6 februarie, care contine si tabelul cu restantele, apare factura de 80 de lei pe care clientul o achitase deja.
contra concitadinei FC Oltchim (1 si 7 februarie) si va continua apoi cu FC Caracal (9 februarie), FC Arges (15 februarie), ALRO (18 februarie, la Valcea, 22 februarie, la Slatina) si FC Olt (25 februarie).
Regimul termic va fi unul mai rece decat cel obisnuit pentru perioada urmatoare, cu temperaturi maxime ce nu vor putea depasi 8 - 10 grade Celsius si minime in general negative la nivelul intregii tari, se arata in prognoza meteo valabila pentru perioada 16 februarie - 1 martie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
TAUR Din pacate, astrele arata ca saptamana 18-24 februarie 2019 vine pentru tine cu ceva discutii. ... LEU Aveti multe framantari in saptamana 18-24 februarie! ... Schimbarile aparute intre 18-24 februarie sunt benefice! ... CAPRICORN Muncesti din plin in saptamana 18-24 februarie. ... PESTI Pestii sunt foarte norocosi in saptamana 18-24 februarie.
Aprecierea constanta a leului stimuleaza importurile, care, in februarie, au inregistrat un ritm de crestere aproape dublu fata de cel al exporturilor: 18,6% fata de 10,2% in februarie 2004.
Nascut in 22 februarie 1932, la Boston, cel mai mic dintre cei noua copii ai lui Joseph si Rose Kennedy, el este al doilea ca longevitate in Senatul american, unde este ales pentru prima data in 1962, ca reprezentant al statului Massachusetts.
Poetul basarabean Grigore Vieru a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta din Chisinau, unde era internat la reanimare, in urma unui accident auto petrecut in urma cu cateva zile, informeaza Amos News.
La sfarsitul lunii februarie 2010, cativa notari datorau statului peste 322.000 de lei, iar pana la sfarsitul lui februarie 2011, au urcat la 709.000 de lei.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
La scurt timp insa, de la aceeasi sursa am aflat ca cel ce sfarsise intr-un accident nautic pe bratul Borcea, era insusi miliardarul care a pus bazele uneia dintre cele mai mari firme producatoare de mezeluri romanesti, ALDIS CALARASI.
La inceputul discursului sau, Elena Basescu a spus ca "in data de 8 februarie 2010, Romania a acceptat invitatia facuta de catre presedintele Statelor Unite de a participa la dezvoltarea sistemului american de aparare antiracheta".
Urmatoarea evaluare a Fondului era oricum programata pentru sfarsitul lui ianuarie-inceputul lui februarie 2010, cu livrarea celei de-a patra transe in martie", a explicat joireprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria.
Prelungirea valabilitatii tichetelor a fost reglementata prin Ordinul 1.936 al ministrului mediului si padurilor, László Borbély, care a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in 17 noiembrie 2010.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Accidentata grav, R. ... Accidentata grav, P. ... Accidentata grav, minora a ramas internata la spital. ... Carlos de 26 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos. ... Accidentati grav, Z.
Din cercetarile efectuate au rezultat date si indicii cu privire la faptul ca autor al infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie este L.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Putem sa oprim, si asta a facut guvernul in 2010 si avem obligatia sa continuam.
google-analytics.com